Продовжуємо спонсорську допомогу дитячому садку "Веселка"

Для «Гаврилівського птахівничого комплексу», виробника продукції ТМ «Гаврилівські курчата», її співробітники - члени родини, а село Гаврилівка - рідний дім. Тому компанія продовжує проводити спонсорські проекти в рідному для неї селі. Так у жовтні пройшло чергове відвантаження 250 кілограм м'яса птиці в місцевий дитячий садок «Веселка». Всього ж з початку 2018 року була надана спонсорська допомога на суму понад 150 тис. грн.
  У 2014 році через недостатнє бюджетне фінансування директор дошкільного закладу Розмаїта Наталія Михайлівна опинилася перед вибором: або підняти вартість харчування, або урізати раціон малюків. «Жодне з цих рішень мене як педагога не влаштовувало, - розповіла Наталія Михайлівна. - Але багато батьків моїх вихованців працюють на Гаврилівському птахокомплексі, вони і порадили звернутися до керівництва підприємства».

Першим на прохання педагога відгукнувся директор департаменту будівництва «Гаврилівського птахівничого комплексу» Редька Володимир Анатолійович. Володимир Анатолійович, мешканець Гаврилівки, колись здійснював нагляд за будівництвом дитячого садка «Веселка». Враховуючи, що на «Гаврилівському птахівничому комплексі» працюють понад трьохсот жителів села, керівники підприємства погодилися надавати регулярну спонсорську допомогу дитячому садку.
«Харчування дітей - це основа їх росту, - пояснила Наталія Михайлівна. - За чотири роки співпраці з Гаврилівським птахокомплексом ми отримували продукцію тільки найвищої якості. Мені навіть не вірилось, що в наш час, коли державні підприємства змушені переходити на самоокупність, можна просто зателефонувати - і вже на наступній день у дворі дитячого садку стоятиме машина з м'ясом».

У свою чергу Редька Володимир Анатолійович зауважив, що він відчуває щиру радість, коли допомагає своєму селу. «Мені приємно бачити, як росте та розвивається наш регіон, і що команда, з якою я працюю, як ніхто причетна до цього. Кожна людина, якщо має можливість, повинна робити добро ближньому. Головне, не забувати, що ми, мешканці Гаврилівки, - єдине ціле, що ми - Громада!»